سلام


کارگاه آموزشی طراحی وب سایت

۴ بهمن ۱۳۹۷

طراحی وب از گذشته بازار کار مختص به خود را داشته است. اما به خاطر بازار نامتناهی آن، هر چند وقت یک بار یک تکنولوژی، فریم وورک و یا کتابخانه جدید می آید که همه روش های قبلی را از دور خارج می کند. به همین منظور به روز بودن در این علم خیلی مهم می باشد.

امروزه به این نتیجه رسیده ایم که تنها ظاهر یک سایت نمی تواند در جذب کاربران فضای مجازی کافی باشد. رقابت بین سایت های مختلف بر اساس معیارهای موتورهای جستجو شکل می گیرند. اما پیش از بررسی فاکتورهای موجود، ابتدا می بایست ارتباط برقرار کردن با یک وب سایت را بیاموزیم. زبان های برنامه نویسی که در طراحی وب استفاده می گردد، روز به روز ارتقا داده می شوند. اما زبان ها / نیمه زبان های کلاسیک می توانند برای شروع بهترین گزینه باشند.

در این کارگاه آموزشی به اسکریپت های پایه ای می پردازیم. از HTML و ساختار وب سایت شروع کرده و به داینامیک کردن وب سایت با زبان PHP ورژن ۷.۲ به پایان می رسانیم. با این ویژگی که در انتهای این جلسه خود دانش پژوه، بر اساس آموزش های مطرح شده در طی کارگاه آموزشی، می تواند یک وبسایت متوسط رو به بالا را طراحی و راه اندازی کند. در انتهای جلسه گریزی به بخش سئو زده، و راه اندازی سایت های تحلیل گر گوگل برای وب سایت تازه تاسیس خود دانش پژوه را به ایشان آموزش می دهیم. به منظور واقعی بودن بخش عملی، برای هر دانش پژوه یک دامنه و هاست (بستر وب) تهیه خواهد شد که به صورت واقعی طراحی سایت را انجام دهد.

گوگل تا یک هفته زمان نیاز دارد که آمار اولیه سایت شما را بدست آورد. و به همین منظور هر سری کارگاه های آموزشی سئو و بهینه سازی (شامل ۳ کارگاه آموزشی: طراحی وب سایت، سیستم مدیریت محتوا، و سئو و بهینه سازی وب) با یک هفته فاصله (۴، ۱۱، و ۱۸ بهمن ۱۳۹۷) برگزار می گردد، تا بخش عملی آموزش به صورت واقعی انجام شود. بعد از شرکت در این کارگاه ها و انجام تمارین، دانش پژوه می تواند به آسانی کسب درآمد داشته باشد..

قبل از شرکت در این رویداد علمی به سایتی که می خواهید طراحی کنید فکر کنید. سایت مذهبی؟ سایت منظره ای؟ سایت خبری؟ سایت تفریحی؟ سایت گردشگری؟ سایت شخصی؟ سایت رزومه شخصی؟ و تعدادی عکس و متن در زمینه مورد نظر خود تهیه کنید تا سرعت کار بالاتر برود. هدف این کارگاه آموزشی پیاده سازی یک کار عملی واقعی می باشد.

 

 

کارگاه آموزشی سیستم مدیریت محتوا

۱۱ بهمن ۱۳۹۷

 

دانش پژوه با فراگیری های لازم در جلسه کارگاه آموزشی طراحی وب سایت (مراجعه شود به کارگاه آموزشی ۴ بهمن ۱۳۹۷) می تواند یک وب سایت واقعی بر طبق علایق و نیازمندهایش در بستر اینترینتی (دامنه و هاست به نام دانش پژوه) طراحی کند.

در این جلسه به معرفی CMS و پنل مدیریت محتوا می پردازیم. معروف ترین CMS در ایران WordPress می باشد. بنابراین به دانش پژوهان شرکت کننده در این رویداد علمی، نصب و راه اندازی و اتصال قالبشان به ورد پرس را آموزش می دهیم.

همچنین، در این کارگاه آموزشی به بحث در زمینه تخصصی تر PHP و jQuery برای داینامیک کردن سایت و استفاده از امکانات ورد پرس پرداخته می شود. بنابراین هر یک از سایت های تازه تاسیس شده که یک هفته تحت نظارت گوگل بوده اند به یک نمونه کار درجه یک داینامیک در می آیند.

CMS قابلیت های بسیار متعددی دارد که در این کارگاه آموزشی فقط به توانایی WordPress پرداخته می شود. بعد از اتمام این کارگاه آموزشی دانش پژوه می تواند بعنوان یک طراح سایت حرفه ای در زمینه front-end شروع بکار کند. بخش back-end پیچیدگی های بیشتری دارد که در کارگاه های آموزشی بعدی ارائه خواهد شد.

 

 

 

کارگاه آموزشی سئو و بهینه سازی سایت

۱۸ بهمن ۱۳۹۷

 

این کارگاه آموزشی (بعد از کارگاه های آموزشی طراحی وب سایت، و سیستم مدیریت محتوا مورخ ۴ و ۱۱ بهمن ۱۳۹۷) صورت می گیرد.

این کارگاه آموزشی به دو بخش تئوری و عملی تقسیم می شود:

  • در ابتدا به معرفی و توضیح سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو پرداخته می شود. موتورهای جستجوای همانند گوگل اکنون مانند یک انسان فکر می کند و نظر می دهد. پس باید نظر او را جلب کنیم، تا رتبه سایت بهتری داشته باشیم. ابزارهای دیگری نیز به جز گوگل هستند که می توانند ما را در این زمینه یاری برسانند. این ابزارها نیز معرفی و تشریح می شوند. سایت های تحلیل کد قالب نیز معرفی می شوند، و نحوه بهینه سازی کد ساختاری یک سایت نیز آموزش داده خواهد شد. پس از شناختن سئو، و شناسایی ابزارهای مهم مورد استفاده برای سئو؛ وارد بخش عملی می شویم.
  • در بخش عملی یک سایت داینامیک و حرفه ای داریم که در کارگاه های آموزشی (کارگاه های آموزشی طراحی وب سایت، و سیستم مدیریت محتوا مورخ ۴ و ۱۱ بهمن ۱۳۹۷) دانش پژوه آن را پیاده سازی می کند و تحلیل گر های گوگل در طی دو هفته آن را رصد کرده اند. داده های آماری به نسبت واقعی (کامل ترین آمار یک ماه زمان می خواهد) خواهیم داشت که می توانیم تحلیل کنیم. بعلت اینکه دانش پژوه سایت را خود طراحی کرده است به قالب سایت کاملاً احاطه دارد. اکنون هر کس امتیاز کد ساختاری قالب خود را تا میانگین ۹۸ درصد از نظر گوگل و ۹۰ درصد از نظر یاهو خواهد رساند. گرفتن یک نمره درخشان از موتور جستجوهایی چون گوگل و یاهو می تواند این سایت تمرینی شما را به بهترین رزومه کاری شما تبدیل کند.

پس از اتمام سری کارگاه های آموزشی سئو و بهینه سازی وب (مورخ ۴، ۱۱، و ۱۸ بهمن ۱۳۹۷) شما یک طراح سایت front-page با مهارت های سئو پسند هستید. هیجان زیادی دارد. اما فراموش نکنید به روز بودن در علم سئو از مهم ترین وظایف یک سئو کار می باشد.


هزینه ثبت نام: ۳,۵۰۰,۰۰۰ ریال


لینک ثبت نام



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها